Els cursos de selectivitat de Barcelona es composen de classes que duren tot el dia, matí i tarda i s’estructuren en grups reduïts on es preparen els diversos exàmens de la selectivitat.

Si vols afrontar la selectivitat amb garanties, a Formació Miró Barcelona t’oferim un curs intensiu perquè prepararis totes les assignatures amb solvència i compleixis els teus objectius amb èxit.

cursos de selectivitat Barcelona
Els alumnes tenen, també, la possibilitat de preparar només les assignatures específiques o les comunes. Els professors del centre, titulats i amb experiència docent, us ajudaran a resoldre els exàmens de la selectivitat de la manera més efectiva.

Característiques dels cursos de selectivitat

En els cursos de selectivitat de Barcelona preparem totes les assignatures comunes: català, castellà, anglès, història, filosofia i també totes les específiques, matemàtiques, literatura, geografia, física, química, biologia, ctma, economia de l’empresa, dibuix tècnic… Disposem de material propi i d’exàmens d’altres anys per repassar el temari de cada assignatura i centrar-nos en la millor manera de resoldre els exàmens.

La selectivitat és una prova important que cal afrontar amb el màxim de seguretat possible. Amb les eines que us brindaran els nostres professors podreu tenir major seguretat davant la prova.

Les classes de selectivitat tenen una durada d’entre 1h30′ i 2h per assignatura, es repassa temari, dubtes i es preparen exàmens per veure on hi ha les errades més habituals o quines són les preguntes més habituals i com s’han de plantejar.

També oferim la possibilitat de fer assignatures soltes.

Més info sobre els cursos de selectivitat:

  • Classes de dilluns a divendres
  • 8 hores al dia
  • Grups reduïts
  • Totes les assignatures
  • 3 setmanes intensives
  • Selectivitat setembrE: del 16 d’agost al 5 de set.