El centre Formació Miró ofereix un ampli ventall de cursos de formació subvencionada dirigits a treballadors, autònoms i aturats. Els cursos són 100% subvencionats i les places limitades, pel que et recomanem que si estàs interessat en un dels nostres cursos subvencionats t’apuntis el més aviat possible per assegurar-te la plaça.

Una bona formació és sinònim de ganes, esforç i força de vontuntat. Els cursos subvencionats permeten, per un costat, adquirir els coneixements en relació a la matèria del propi curs, i per l’altre costat, serveixen com una carta de presentació a l’hora de buscar feina. Si no tens clar a quin curs apuntar-te o quins cursos et portaran més possibilitats d’entrar al món laboral, llegeix el nostre post al blog Cursos Subvencionats amb més sortida laboral i et resoldrem alguns dubtes.

A continuació et mostrem els cursos de formació subvencionada que oferim en l’actualitat. En cas que estiguis interessat/da en un altre curs, t’aconsellem que et posis en contacte amb nosaltres per tal d’avisar-te en quan s’obrin inscripcions de nous cursos.

A més, el Centre de Formació Miró també ofereix classes presencials d’idiomes, repassos, preparació de proves d’accés o cursos de formació per a empreses, tant en grups reduïts com particulars. Totes les classes estan adaptades a les teves necessitats i amb professors titulats i amb experiència docent.

Oferta Cursos Subvencionats