El currículum és la nostra carta de presentació a l’hora de buscar feina. És la primera impressió que s’emporta la persona que té la intenció de contractar-nos. És tanta la importància, que la majoria de vegades el currículum és el pas entre voler o no voler conèixer personalment el candidat. La quantitat de cursos de formació que apareix en el nostre CV és un indicador directe de l’interès en el lloc de treball. Significa que hem seguit un procés de formació per poder aconseguir la feina. Els cursos subvencionats amb més sortida laboral permeten poder arribar a aquest punt sense cap cost per la persona disposada a aconseguir, primerament la formació i, a posteriori, una ocupació en relació als seus interessos professionals.

La major part dels cursos subvencionats van dirigits tant a persones desocupades, que volen un lloc de treball, com persones que ja estan treballant. En aquest segon col·lectiu ens trobem alumnes que volen actualitzar i ampliar la seva formació i d’altres que volen canviar el seu marc laboral adquirint nous coneixements.

Actualment, existeixen una gran quantitat de cursos per aturats en diferents àmbits professionals. A continuació, et mostrem un recull amb els cursos que ofereixen més sortides laborals. El top 5 de cursos subvencionats amb més possibilitats de trobar feina són els següents:

  1. MÀRQUETING DIGITAL

Des de l’efecte de l’era digital, les empreses utilitzen tècniques complementàries al màrqueting tradicional. Han adaptat les seves estratègies de mercat a la filosofia de la web 2.0. Aquesta tendència permet realitzar campanyes digitals per a un públic objectiu molt segmentat i així poder-ne analitzar millor els resultats.

curs-seo-sem

Els cursos subvencionats de màrqueting digital van des de tècnic en SEO/SEM i tot allò que té a veure amb el posicionament web en buscadors com Google, fins a llocs de treball emergents com la figura del Community Manager o expert en Google Analytics.

  1. IDIOMES

Fa molts anys que els cursos d’idiomes obren portes laborals. Són moltes les vacants de llocs de treball que com a requisit demanen que el candidat tingui coneixement d’una llengua estrangera, com a mínim.

curso-idiomas

Els cursos d’anglès subvencionats continuen essent els més sol·licitats en l’àrea d’idiomes, però cada vegada destaca més el creixement de demanda d’altres llengües a l’hora de buscar feina. L’alemany o el xinès, per exemple, són els dos idiomes que més es demanen en el mercat laboral, des dels darrers anys.

  1. ADMINISTRACIÓ D’EMPRESES

Cada vegada més, les empreses busquen persones resolutives i emprenedores, que siguin capaces de liderar i d’estar al capdavant del seu petit equip de treball. Els cursos en relació a la gestió d’empreses, faciliten eines per a que l’alumne implementi estratègies de negoci i controli operacions financeres.

cursos subvencionats amb

Aquest tipus de cursos, com per exemple, els relacionats en creació i gestió d’empreses o bé cursos més financers com els de comptabilitat, permeten que els assistents al curs, no només tinguin més possibilitats d’aconseguir un lloc al món laboral. També estan enfocats a totes aquelles persones que estiguin disposades a crear el seu propi negoci, a les quals se’ls faciliten tots els recursos relacionats a dirigir iniciatives empresarials.

  1. DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MÒBILS I WEB

Les noves tecnologies han portat a crear nous llocs de treball. Per tal d’aconseguir professionals en aquest àmbit, els cursos de desenvolupament web, formen els alumnes com professionals del sector per tal de saber desenvolupar i programar les aplicacions mòbils i web, tant a nivell de configuració tècnica com en temes de seguretat informàtica.

aplicaciones-mobil-web

Aquests cursos subvencionats estan enfocats a aconseguir els llocs de treball de programadors web/multimèdia i desenvolupadors d’aplicacions mòbils. Aquest tipus de formacions tenen molta sortida a causa de l’oferta de feina existent i les poques persones que s’hi dediquen. És a dir, hi ha molta oferta en relació a la demanda de feina, i en conseqüència, augmenten les possibilitats de trobar-ne si la formació és l’adequada.

  1. ALIMENTACIÓ I GASTRONOMIA

La cuina i la restauració són camps que estan de moda en els últims anys. L’augment de l’ interès en el sector i l’increment del turisme, fa que es necessiti més demanda de personal en restaurants, bars i hotels. Recordem que Barcelona, després de París, és la segona destinació turística del món.

manipulacion-alimentos

És una evidència que la creixent preocupació per la salut, faci augmentar l’interès per la higiene i la seguretat dels aliments. Avui en dia, les empreses estan obligades a demostrar que segueixen controls de sanitat, i és per això que totes les persones que estan directa o indirectament en contacte amb els aliments han de disposar del títol de manipulació d’aliments.

Consulta la nostra oferta de cursos 100% subvencionats online.