repassos tots els nivellsClasses de reforç per a ESO, Batxillerat i universitaris, possibilitat d’impartir-les en grup o particulars.

proves d'accésPreparació proves de graduat en ESO, d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, Selectivitat, accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i proves PAP.

cursos oferta formativaCursos 100% bonificables fets a mida per a l’empresa segons cada necessitat, tant presencials com online.

Formació Miró Lleida

  • Vàrem obrir les nostres portes el 1987. El projecte va ser una aposta personal de l’actual directora del centre, Manuela Ramírez, que després d’anys fent classes particulars va decidir obrir un centre amb professors especialitzats.
  • Fa un parell d’anys el centre va incorporar un espai de formació dedicat a les empreses per cobrir les noves necessitats formatives. També oferim classes d’idiomes per a tots els nivells.
  • Les classes d’ESO i Batxillerat i la preparació per a la selectivitat són una de les nostres especialitats. La nostra voluntat no és només que superin els exàmens, fem alumnes autònoms que aprenen a estudiar per afrontar amb èxit també altres matèries educatives. No donem peixos als alumnes: els ensenyem a pescar!
  • Oferim flexibilitat horària, assessorament acadèmic a tots els nivells i disposem de material propi.

Contacta amb nosaltres

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)