Barcelona 931600157 bcn@formaciomiro.com | Lleida 973273684 lleida@formaciomiro.com

Política de privacidad.

A Formació Miró respectem la teva privacitat i ens comprometem a protegir la informació personal que comparteixes amb nosaltres. Aquesta Política de Privacitatdescriu l’ús que fem de la teva informació personal quan visites el nostre lloc web. Coma usuari, acceptes aquestes condicions pel sol fet de llegir, visualitzar o navegar en la web. Si no les acceptes, has d’abandonar la web, sense fer ús d’ella ni del seu contingut, i sense accedir a les pàgines enllaçades.

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE DADES

El titular de la web i responsable del tractament de dades és Centre de Formació Miró SL, amb CIF B25745001. Per contactar amb nosaltres, pots emprar l’adreça de correu electrònic lleida@formaciomiro.com, el telèfon 973273684 o escriure’ns per correu postal a C/Roca labrador 14, 25003, Lleida.

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE DADES

Les dades personals que ens facilitis a través del formulari de contacte seran tractades amb confidencialitat i incorporades a un fitxer responsabilitat de Centre de Formació Miró SL.

Les dades facilitades seran emprades per millorar els nostres serveis i en comunicacions de caràcter informatiu i/o comercial sobre els serveis i/o productes de la nostra empresa.

Aquestes dades seran emmagatzemades mentre existeixi previsió del seu ús, fins i tot un cop finalitzada la relació amb Centre de Formació Miró SL, tret que ens manifestis el contrari.

L’usuari que faciliti dades de caràcter personal es responsabilitza de la veracitat de les dades facilitades. Així mateix, informem que no es fan preses de decisions automatitzades amb les teves dades.

D’altra banda, manifestem que la web pot utilitzar cookies. Per a més informació consulta la nostra política de cookies.

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT DE DADES

L’ús de les teves dades per a rebre comunicacions de la nostra empresa s’efectua un cop marques la casella d’”Accepto rebre comunicacions per part de Formació Miró” que apareix al nostre formulari web. En el supòsit de facilitar-nos les teves dades, ensautoritzes expressament a realitzar el tractament de les seves dades conforme al descrit anteriorment.

TRANSFERÈNCIES I CESSIONS DE DADES

Les dades que proporcionis Centre de Formació Miró SL no seran venudes ni cedides a terceres persones sense el teu previ consentiment, per a cap concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal.

La nostra web conté enllaços cap a altres webs de tercers. Centre de Formació Miró SLno es fa responsable per les polítiques i pràctiques de privacitat d’aquestes altres webs.

DRETS DELS INTERESSATS

Tens dret a accedir a la informació que sobre la teva persona que estigui emmagatzemada en les nostres bases de dades, rectificar-la en cas d’errada, suprimir-la, limitar-la, oposar-te al seu tractament i retirar-ne el consentiment si aquest és el teu desig. Per fer-ho només has d’escriure un e-mail a l’adreça de correu electrònic: lleida@formaciomiro.com (des d’on et contestarem qualsevol consulta, comentari o aclariment que ens facis al respecte).

Per a més informació sobre temes relacionats, la web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agencia de Protección de Datos, on tens dret a reclamar.